Please Wait...

13. 6. 2023 - ZAKLJUČNI KONCERT

13. 6. 2023 - ZAKLJUČNI KONCERT

V torek, 13. 6., je v dvorani glasbene šole zazvenel še zadnji koncert. Organizacijo je prevzela Elizabeta Rauter, mentorica godalne komorne skupine. Program je vključeval nekaj klasik, predvsem pa glasbo iz filmov in risank. Ob klavirju jih je podprla gostja pianistka Klara Žerak in učiteljica Mojca Eferl ter tolkalista Vid Potisk in učiteljica Eva Zavšek. Kot solistka je nastopila naša bivša učenka, sedaj dijakinja Konservatorija za glasbo in balet in Ljubljani, violinistka Maša Leskovar. Koncert je povezovala učiteljica Tina Pečar.
Poslušali smo res kvalitetne izvedbe naših godalcev, ki so v goste povabili še kitarski orkester, ki ga vodi mentor Uroš Eferl. V tem šolskem letu so veliko nastopali skupaj, zato je bilo sodelovanje na zaključnem koncertu neizbežno.
Zaključni koncert je tudi priložnost, da ravnateljica predstavi in pohvali najuspešnejše učence tekmovalce, ki prejmejo v dar simbolična darila. Letos jih je bilo kar 37, ki so na različnih glasbenih tekmovanjih nizali visoke uspehe.
Vsem nastopajočim in mentorjema iskreno čestitamo za krasen glasbeni večer, vsem uspešnim učencem pa želimo še mnogo nadaljnjih uspehov!

KONTAKT

Glasbena šola skladateljev Ipavcev Šentjur

Ulica skladateljev Ipavcev 30, 3230 Šentjur

Ravnateljica: 03 746 16 20

Tajništvo: 03 746 16 22

Email: info@gs-sentjur.si