Please Wait...

23. 2. 2023 NASTOP ODDELKA PIHAL

23. 2. 2023 NASTOP ODDELKA PIHAL

  • 23 Feb
V četrtek, 23. februarja, se je v dvorani glasbene šole odvil nastop oddelka pihal, na katerem se je zvrstilo 30 točk in skoraj 50 nastopajočih. Učenci so se predstavili s solo skladbami ob spremljavi klavirja ter združeni v različne duete in komorne zasedbe.
Na nastopu smo lahko prisluhnili najrazličnejšim melodijam: od ljudskih, otroških, slovenskih popevk do jazz skladbic, španske glasbe in skladb iz risank.
Ravno skupno muziciranje s sošolci, bratci ali sestricami in prijatelji je učencem v veliko veselje. To so tudi priložnosti za tkanje novih prijateljstev ter možnost spoznavanja drugih inštrumentov in njihovih značilnosti. Nastop so organizirali učitelji oddelka pihal: Nataša Aškerc, Marta Koberski, Diana Štih, Žiga Vešligaj in Matjaž Vodišek. Pri pripravi točk so sodelovali še učitelji Larysa Kocherova, Elizabeta Rauter in Marko Golež ter nepogrešljivi korepetitorji Mojca Eferl, Matjaž Jager in Klara Mestek.
Vsem učencem, učiteljem in korepetitorjem iskreno čestitamo za krasen nastop in jim želimo še veliko glasbenega sodelovanja!

KONTAKT

Glasbena šola skladateljev Ipavcev Šentjur

Ulica skladateljev Ipavcev 30, 3230 Šentjur

Ravnateljica: 03 746 16 20

Tajništvo: 03 746 16 22

Email: info@gs-sentjur.si